NUETS KOMPAS

Mit navn er Maria Persson Asmark og jeg står bag Nuets kompas.


Nuets kompas er mit univers af en virksomhed, som har til formål at støtte og guide mennesker i, at frigøre kropslige og mentale blokeringer, så de kan finde hjem i deres sjæl og leve et liv med større autencitet.


Jeg underviser i forskellige stilarter indenfor Yoga. Derudover tilbyder jeg healingsmassage og spirituel vejledning.

Jeg skriver en del om yoga og spiritualitet på de sociale medier, som du kan følge med i på Instagram og Facebook.


MIN BAGGRUND

Jeg har en international top-up bachelor i sustainable purchasing, og var i år 2017 i gang med min kandidat i virksomhedsledelse.

Da mit liv tog en drejning…

I år 2017 blev jeg mor til en dejlig lille pige. Men en lang og traumatisk fødsel satte mig følelsesmæssigt i stå, og opgaven som nybagt mor føltes overvældende og uoverskuelig. Det udviklede sig til stress og angst og kulminerede i et nervesammenbrud. Jeg ramte med andre ord bunden og anede ikke hvordan jeg skulle hive mig selv op igen. Jeg mærkede et tomrum, som føltes som et echo, hver gang jeg forsøgte at tale om det. Jeg anede ikke hvem jeg var, hvad jeg følte eller hvilke behov jeg havde. Efter et halvt år i tomrum fandt jeg ud af at det ikke var nok for mig at tale om det, jeg kunne ikke tale mit tomrum væk. På magisk vis fandt jeg min vej tilbage til mig selv gennem yoga, spiritualitet og kropsterapi. Det satte mig i forbindelse til mit dybeste selv. En helt særlig følelse af hjem, som ikke kan læres intellektuelt. Det skal opleves gennem egen krop. 


Siden da har jeg taget yinmind uddannelsen samt uddannet mig inden for efterfødsels yoga, healingsmassage og livets hormoner. Meget af min viden stammer naturligvis fra mine uddannelser, men jeg lader mig også inspirere af verden og mennesker omkring mig; alt det jeg observerer til daglig.

Derudover bliver jeg inspireret af filosofiske og spirituelle bøger samt forskningsresultater inden for hormon og nervesystemet.


Min tilgang er holistisk. Dvs. jeg ser krop og sind som en helhed, der spiller sammen.